Vi lever!

2013-09-30 / 11:31:00
Sambon har jobbat i princip hela helgen så jag och barnen har varit på vift hela helgen kan man säga. Bilderna får tala sitt eget språk för hinner tyvärr inte skriva ett så långt inlägg då vi ska iväg till stor & liten på en stund och vi alla går i pyjamas fortfarande. Vi hörs bättre ikväll och hey, 23.59 avslutas tävlingen där du kan vinna heminredningsprodukter för 500 kr (!!) så in och tävla om du inte redan har gjort det. Ha en fortsatt bra dag. ❤️
 


 



Du är väl med?

2013-09-27 / 12:22:21
Jag pratar såklart om toppen tävlingen jag har i samarbete m. Nillashandelsbod.se där du kan vinna ett presentkort på 500 kr.  Vem tycker inte det är kul med nya saker till hemmet? ♥
 
 
 
Tävlingen hittar ni HÄR (och den avslutas om några dagar).

Ruskväder!

2013-09-26 / 10:04:00
Vilket väder det är ute, kallt, blåsigt och regnigt. Brr!! Gårdagens shoppingrunda var med andra ord välbehövlig, då både Saga och Charlie fick sig en ny höstoutfit. Saga valde både byxa och jacka själv, vilket hon var väldigt stolt över, och eftersom hon är "storesyster" så valde hon även kläder till Charlie eftersom "han är såå liten och kan ju inte göra det själv". ❤️ Annars igår hade vi mamma & bebisträff här hemma hos oss och det var lika trevligt som alltid, (och ingen bebis satte en dammråtta i halsen om det nu är nån som har funderat på det). Idag blir det en mysdag här hemma till det är dags att hämta hem Saga från förskolan. Vad gör ni idag? 
 
 
Btw, ett stort GRATTIS till Elisabet Andersson (utan blogg) som vinner en mössa i valfritt tyg.



Bra start på dagen!

2013-09-24 / 11:46:00
Morgonkaffet är alltid bäst och idag kom dessutom Vigan och Ellen och gjorde oss sällskap en stund så idag smakade kaffet extra bra. ❤️ Annars idag händer det nog inget speciellt, jag tänkte ta ett varv med dammsugaren då vi är ett gäng mammor och bebisar som ska ses här imorgon, jag vill gärna undvika att nån av bebisarna sätter en dammråtta i halsen. Nu däremot tänkte jag lägga mig i soffan en stund och bara njuta av tystnaden, man får passa på då Charlie sover och Saga är på förskolan. 
 
 
Sista chansen att vara med och tävla om en mössa i valfritt tyg. (23.59 avslutas tävlingen).



Brr!

2013-09-23 / 09:55:00
Nu är det verkligen höst och det är förvisso en fin och mysig årstid men jag har fortfarande inte vant mig vid "alla" kläder man numer behöver ta på sig för att inte frysa då man går ut. Charlie däremot är redo för hösten och igår när vi fick besök av G. och R. fick han dessutom en snygg höstjacka. ❤ Vi kanske rent av inviger den idag då vi ska kila iväg till "stor och liten" där man sjunger, leker och fikar med andra barn och föräldrar. Hoppas även ni kommer få en trevlig måndag! 
 
 
Du hinner fortfarande tävla om en mössa i valfritt tyg, vilket är passande nu när hösten är här.



En vinnare!

2013-09-22 / 21:31:00
Innan jag hoppar i säng efter en mysig dag tänkte jag avslöja vem vinnaren blev i den senaste tävlingen där vinsten var ett valfritt armband, och jag säger grattis till Jennie som blev vinnaren i den tävlingen. ♥
 
 
Skicka mig ett mail ([email protected]) med din adress.
 
 
 
 
 

Ändrade planer

2013-09-22 / 11:02:00
Sagas knatteskutt blev nämligen inställt idag pga. sjukdom, vilket passade oss rätt så bra då Saga är lite små snorig. Idag får vi istället bla. besök av pappa/morfar & Mona och det ser vi framemot. ♥ Saga ville baka så nu tänkte vi ta och baka den där supergoda äppelpajen men först ska tvätten hängas. Vad gör ni idag då? 
 
 
 
Psst! Ni missar väl inte mina pågående tävlingar? :)



Dagens tips

2013-09-21 / 10:43:28
Ni har väl inte missat Jollyrooms helgerbjudande?
 
Vilket innebär att dom har super bra priser på 38 olika produkter.
 
 
Jag funderar på att köpa dessa sängkläder från Färg & Form till Charlie, hur söta var dom inte? ♥


Städpaus

2013-09-20 / 16:08:07
När man rensar, fixar och städar ser man vad man verkligen vad man behöver, och jag skulle behöva plåtburkar att ha tvättmedel i, likaså som jag skulle behöva underlägg till glasen för att slippa fula märken på vardagsrumsbordet. Kronan däremot vill jag ha bara för att den hade passat såå bra på våran byrå i vardagsrummet. Nej, nu är det bäst att jag fortsätter städa innan jag kommer på hur skönt det är att sitta i soffan.
 
 
 
Hade man kunnat vara med i sin egen tävling hade jag lätt varit med för samtliga produkter kommer från Nillashandelsbod.se

Lite städmotivation

2013-09-20 / 10:23:40
Jag har precis druckit upp morgonkaffet och nu tänkte jag ta tag i "projekt städning", vilket passar alldeles utmärkt då det är grått och mulet utanför fönstret. Jag vet inte hur det är för er (?) men för mig går det alltid lättare att städa då jag exempelvis har något nytt till hemmet, och igår kväll fick jag ett sms om att mattan jag har beställt till hallen finns att hämta ut så idag vaknade jag med den där städmotivationen jag väntat på hela veckan. Happy Friday!
 
 
 
 
 
Juste! 23.59 avslutas tävlingen där du kan vinna ett valfritt armband, du är väl med?
 
 
 
 
 
 

En vinst!

2013-09-18 / 13:10:49
Jag var precis på väg att ta fram dammsugaren då brevbäraren plingade på dörren och lämnade över 2 paket och nu hinner jag "typiskt nog" inte dammsuga innan vi ska kila så då kan jag lika gärna passa på att visa er vad som var i paketen. Attans. ;) Det var nämligen godsaker till Saga och en charmig napphållare till Charlie. Handgjordasaker.se har en tävling varje månad där en eller flera vinner en valfri produkt (värde 200 kr) och jag blev "Augusti vinnaren". Nej, nu måste jag och Charlie promenera iväg till förskolan för att hämta hem Saga och gissa om hon kommer bli glad då hon kan fylla på sitt kakfat med dessa filmrullar och singoalla kakor. Jag gissar även på att jag kommer bli bjuden på fika i hennes rum sen. ♥
 
 
 
 
Psst! Ny tävling för September är igång och du hittar den HÄR
 
 

Plötsligt onsdag!

2013-09-18 / 10:05:00
Dom senaste dagarna har vi hängt med andra mammor, barn & bebisar (så bloggen har jag inte haft en tanke på) och jag är så glad över alla "nya" människor jag lärt känna. Puss på er! Idag däremot vankas det en hemmadag för mig och Charlie, helst av allt hade jag velat ligga i soffan hela dagen då jag känner att det hade varit rätt så välbehövligt men någonting som (tyvärr) också är behövligt är städningen här hemma så soffan får allt vänta. Vad hittar ni på idag då?
 
 
Hoppa är kul ♥



Då var det visst söndag..

2013-09-15 / 09:09:00
Igen! Den här helgen har bara sprungit iväg, snabbare än vanligt vill säga men då har vi iof gjort någonting hela tiden och tiden går fort då man har roligt. I fredags exempelvis var vi en sväng till IKEA och det var lite smått och gott som fick följa med hem, bl.a. lite tallrikar som jag tänkte göra kakfat av. ♥ Idag vankas det knatteskutt för Saga och direkt efter det är det 4-årskalas som gäller, så vi kommer förmodligen knappt hinna blinka så är den här dagen också över men vi har haft en riktigt trevlig helg. Har du haft en bra helg? 
 
 
Juste! Du är väl med i mina pågående tävlingar där du kan vinna fina priser?! :)
 
 



Är det Fredag så är det!

2013-09-13 / 09:46:22
När Saga vakna på morgon så titta hon på mig och sa "mamma, kaaan inte vi baka muffins, snälla" och då kunde jag såklart inte säga nej så 8.00 på morgon var vi i full färd med att baka muffins. ♥ Och jodå, jag var även en hemsk mamma som lät henne äta smeten så tidigt på morgon. Annars idag vankas det ett IKEA besök och det ser jag framemot, inte för att jag egentligen ska köpa någonting men alltid mysigt med ett litet äventyr. Vad hittar ni på denna Fredag då? Fredagen den 13:e dessutom..
 
 
 



2+2=4

2013-09-12 / 09:06:00
Minns ni att jag hittade dom här kopparna på en (av alla) gårdsloppisar i sommar? Igår var jag hur som helst in på Röda Korset här i stan då jag skulle kolla om jag hittade några fina tallrikar till mitt kommande kakfat. Inga tallrikar fick följa med hem men däremot hittade jag 2 likadana koppar som på den där gårdsloppisen så dom fick givetvis följa med hem så nu står det 4 stycken på hyllan där i köket istället för 2 stycken. ♥ Jag antar däremot att han i kassan inte var ett dugg avis på mitt fynd då han kolla på dom och sen på mig för att sen fråga "och vad ska du med dom här till?!" Smaken är väl som baken helt enkelt, och tur är väl det. //Nöjd tjej! 
 


 
 
Tävla om 500 kr från Nillashandelsbod.se där brickan på bilden för övrigt är ifrån