Vårkänslor...

2011-02-28 / 16:43:20
... JA!

Idag har man då inte kunnat klaga på vädret, då det verkligen har varit kanon väder. Strålande sol och plusgrader, så underbart! Jag, Saga, Hector och morbror Oskar tog oss en promenad tidigare och då hade jag t.om vårjackan på mig. Jag hade även kunnat gå hur långt som helst, det enda som saknades var musiken i öronen.
















Tjejkvällen i Lördags...

2011-02-28 / 11:16:15
... blev mer än lyckad, och ett måste att göra om. Iaf om ni frågar mig! Vi gick som sagt först på Ming och käkade, och det var gode tur vi hade bokat bord då vi var långt ifrån ensamma. Sen gick vi vidare hit till oss för att förfesta litegrann och sist men inte minst blev det ett besök på Lotus. Vi hann dock även med Bodensia innan stängning och jag hade det jätte trevligt då jag tycker att allt blir vad man gör det till! Pricken över i:et var såklart att SaRa var med! Men tack för en trevlig kväll alla inblandade! Jag var (som jag har nämnt tidigare) inte sådär jätte flitig med kameran men här är några kort från kvällen iaf!













Igår innan Sa Ra åkte hem gick vi som sagt på marknaden och strosade runt. Vi hann även med en fika på gallerian, och lite shopping. Saga fick 3 jätte fina tröjor och en cool jeansklänning av morbror Emil. I korta drag kan man säga att helgen har varit helt underbar, och återigen påminns jag om vilken fin vänskap jag och finaste har. Puss!



Vinnaren av...

2011-02-27 / 20:55:55
... morgonrocken med rosa brodyr är Evelina så GRATTIS till dig!

... morgonrocken med blå brodyr är Annika så GRATTIS till dig med!

Mejla mig bara era kontaktuppgifter (och även storleken ni ville ha på morgonrocken) så kommer den dyka ner i eran brevlåda inom kort!

Men återigen, häng inte läpp ni andra! Förhoppningsvis blir det en ny tävling inom kort!

Hej å hå...

2011-02-27 / 14:23:38
... glada söndag. Nu ska vi traska ut på marknaden och ha det trevligt, (och jag ska inte alls tänka på att Sa Ra ska åka hem senare idag). Ett inlägg om gårdagen kommer förresten senare och även lite bilder. Jag var dock inte flitig med kameran. Men det var hur trevligt som helst och då var kameran inte prio ett! Vinnarna av morgonrockarna dras även ikväll så glöm inte att kika in då och även vara med och tävla om du inte har gjort det. Vi hörs!

Snabba vändningar..

2011-02-26 / 12:59:59
Ena sekunden sitter Saga och leker andra sekunden ser det ut så här:





Trött tjej eller vad. Och nu måste jag göra ett ryck med dammsugaren. :/

Det blev...

2011-02-26 / 01:07:17
... lite stressigt igår, och det var även därför jag drog vinnaren av snuttefilten så sent. Men gårdagen var en bra dag, en typisk rantar dag med andra ord. Vi gick som sagt på marknaden med Emil och Gustavo, och vi hann även med en kaffe på gallerian. Trevligt! Jag blev för övrigt 13 par strumpor rikare och Saga fick sig både strumpor och roliga t-shirtar. Bla. en där det står i stil med "min moster är snällast i världen". Just bara för att det är så! Vi var även in på Åhlens en snabbis, men där var de i princip tomt och de var dessutom sista dagen så det var bara att säga bye bye fina åhlens! Sen blev det ytterligare en vända på stan, och oj så vi shoppa jag, Saga och mamma. Men jag klagade inte! ;) Jag hittade mig bla. en jätte fin vårkappa så nu får våren mer än gärna komma.

Men idag är det Lördag och det verkar bli en toppen dag. Vilket väder, några ynka minusgrader och sol! Vi ska med andra ord försöka vara ute så mycket som möjligt. Dock måste jag hinna städa också, ikväll är det som sagt den efterlängtade tjejkvällen. Efter att vi varit på Ming ska vi nämligen gå hit. Iiiih, jag tror vi kommer få det så trevligt ikväll! 

Vinnaren är...

2011-02-26 / 00:24:25
Lisa (och Wille) så GRATTIS till den jätte söta snuttefilten!

Maila mig dina kontaktuppgifter så dyker snuttefilten upp inom kort i brevlådan.

MEN, ni andra ska inte hänga läpp för det, nästa gång är det er tur!

Jag hade rätt...

2011-02-25 / 12:58:00
.... morbröderna kom förbi. Vilket resulterade i en väldigt busig Saga! (Den ena gick dock och vila då han kände sig krasslig). Så kan det vara ibland!






Fredag...

2011-02-25 / 10:44:42
... har det hunnit bli och det känns bra. Tummen upp för fredagar! Dagens agenda är åter fullspäckad. Självklart blir det att gå på marknaden en sväng (det är nämligen marknad här i stan och jag tror den är på gågatan den här gången), och senare i eftermiddag ytterligare en tur på stan med mamma/mormor. Jag måste för övrigt även komma ihåg att springa in på systembolaget och köpa en vinflaska till imorgon. (Tjejkvällen är nämligen flyttad till då, och jag ser framemot kvällen). Annars idag borde vi städa, och fixa litegrann i Sagas rum med allt fint hon fick i present och sen gissar jag även på att morbröderna kommer dyka upp under dagen. Ibland men bara ibland, borde dygnet ha fler timmar..

P.S. Jag drar vinnaren senare ikväll, så ni hinner fortfarande vara med och tävla!

17.15

2011-02-24 / 17:15:08
Jag vet inte hur många gånger jag har börjat skriva på det här inlägget för att sen radera allt och börja om igen. Men inte nu inte. Dagen har då gått av bara farten, och bortsett från att ha fått naglarna fixade av Jannice på Totally You så har vi även hunnit vara till Luleå en sväng. Jag kom hem med en massa basplagg som inte är sådär jätte skoj att köpa men ett måste att ha! Nu blir det middag, och det luktar som pytt i panna. Visste ni förresten att (nej, hur skulle ni kunna veta det iof) när jag var yngre så åt jag bara potatis bitarna i pytt i pannan. Haha! Jag hade allt mina idéer, vilket jag har än idag om sanningen ska fram!

Glöm inte..

2011-02-24 / 11:00:19
... att tävlingen om den enormt söta snuttefilten avslutas imorgon. Så är du inte med och tävlar, tycker jag allt att du ska vara det. Du behöver bara klicka här!

Trött AB

2011-02-24 / 01:28:29
Nu säger jag tack och godnatt för idag, och jag kommer nog somna i samma veva som jag lägger mig i sängen. Jag är trött! Imorgon ska jag och fixa mina naglar och det ser jag framemot. Det är dock sista gången på länge, för sen tänkte jag faktiskt ge mina egna naglar en chans. Iof så sa jag så förra gången också, men nåväl. Det är inte direkt dagens problem!

Jag är bra!

2011-02-23 / 21:28:39
Det blev som jag trodde, ytterligare en dag med fart och fläkt, främmande och en massa bus. Saga har blivit en riktig klätterapa så hon har i princip försökt klättra på allt hon har sett. Hon har även fått sin första fläskläpp idag, aj! Det hände dock inte när hon klättra. Men nu ska jag se klart efterlyst och dricka ett glas vatten. Jag vet förresten inte om jag har sagt att jag är inne på min andra vecka utan läsk, godis och annat gotta? För er kanske det är en fis i rymden, men för mig är det stort med tanke på att jag åt "sånt" dagligen tidigare. Yey!







Sist men inte minst, ett stort tack till söta Anna-Karin som hjälpt mig med bloggen!

Moster Nena..

2011-02-23 / 16:41:29
... är här och hälsar på, och jag är så glad över att ha henne som syster!

Har du..

2011-02-23 / 16:12:37
... varit in på HouseofHedda.com någon gång?

Om inte borde du klicka in dig dit och se om någonting faller dig i smaken. Vilket det borde göra, med tanke på hur mycket fint dom har. Du får nämligen 10 % rabatt om du uppger VOLANEN10 som rabattkod, och det gäller fram till sista April. Rabatten gäller dock inte på rea varor.