Läckerhet

2010-06-30 / 20:18:00
Jag tycker den här nappen är såå läcker! Men 359 kr för en napp, känns liiite väl mycket. Eller vad säger ni? Men ni måste hålla med om att den är läcker. ;) Nu är det te och skorpor för min del..


Flower Power ;)

2010-06-30 / 16:22:55
Det blev inge flyttfix idag, det blev en sväng till Luleå istället. Och det kändes betydligt trevligare och roligare. ;) Så nu har vi en massa fina blommor på balkongen osv. Tack mamma för idag! Nu är desutom Emil här, så jag ska fortsätta att vara lite social. Jag har även en trött busunge i mitt knä. Vi hörs senare, då jag även kanske lägger ut lite kort på det lilla som är färdigt i lägenheten?!

Flyttstäd

2010-06-30 / 11:03:38
Hej och hå, här är vi alldeles nyvakna. Det var nån som tog en rejäl sovmorgon här på kungsgatan. Men jag klagar inte. ;) Idag blir det nog att bära över ytterligare lite saker, då mamma ska komma in och vara med Saga. Så vi blir klara nångång (men jag är inte pepp) dock är det ju ingen stress eftersom vi valde att ha den gamla lägenheten en månad till. Men alltid skönt att vara helt färdiga. Skulle behöva ta kort på alla saker som ska ut på blocket, och även boka flyttstädning. Ja, den här dagen kommer nog gå av bara farten den också. Vad ska ni göra för bus idag då?

Pix från idag

2010-06-29 / 20:30:50

Tjenis! Nu är vi hemma igen efter en lång och trevlig dag. I Pålänge var det bara pappa hemma, då Mona var på vift men det var såklart lika trevligt iaf. Saga fick dessutom en jätte fin BRIO leksak av morfar, som jag tror kommer bli en favorit. Men nu blire chill i soffan resten av kvällen då vi alla är lite trötta. M. är såå saknad! Men nu lite bilder som lovat. :) Har ni haft en bra dag då?!















        


Vännesberget.

2010-06-29 / 15:18:26

Nu ska vi till Pålänge efter att ha spenderat dagen i vännesberget. Det har varit jätte trevligt, och kusinerna har busat och åter busat. Jag kan bara tänka mig hur det kommer bli när Saga blir lite äldre. Ätit och fikat gott har vi också gjort. Hector fick även känna efter hur det var att inte bli omtyckt, av katterna. Och tvärtom. Haha! ;) Dock var de lite synd att jag inte hann träffa sötkorven Malin. Men som sagt, nästa Pålänge. Vi hörs ikväll och då kommer det även en massa bilder. :)


Ö-kalix

2010-06-29 / 10:21:49
Idag blir det nog en sväng till Överkalix, och det ska bli så mysigt. Glömma allt som har med flyttkaos att göra och bara vara. Dock har vi kommit i ordning rätt bra på kort tid så flyttkaos är kanske fel ord. ;) Men hur som helst, ska det bli mysigt att umgås med Nena, Lea och farmor som är i stugan. Så vi hörs ikväll, ni får ha en bra Tisdag. Vi saknar redan våran Miiiiicke! ;)

Fika

2010-06-28 / 19:39:38
Nu har vi precis kommit hem från luleå, vi har varit där hela dagen. Så nu blir det en sen middag, och sen åter lägenhetspyssel. Vi köpte bla. utemöbler på wika möbler som ska sättas ihop. Mamma skulle även komma förbi på fika och då har hon dessutom med sig lite gardiner och sånt som hon har hjälpt oss med. Sy är inte riktigt min grej! Jag kommer garanterat skriva senare igen.  ;)

Fix och trix

2010-06-28 / 09:38:51

Hej! Måndag idag, och jag ser framemot en ny vecka med ännu mer pyssel. Och kanske ett besök i stugan?! Nu kom rörmockaren som ska fixa tvättmaskinen och turktumlaren, så vi hörs senare idag.

Oh, vad älskar dig min fina M.


Pyssel

2010-06-27 / 21:44:58
Vi donar på, vi donar på och jag gillar det! ;) Men gash, så svårt det är att möblera när de är stora eller små ytor och vi inte har alla möbler ännu. :/ Men har ni en bra kväll då?!

6500

2010-06-27 / 18:17:45
Det har varit en lång lång dag idag, dock en dag som har spenderats på ikea så jag klagar inte. ;) Men trots att det är billigt där, och man tycker att man inte köper nå speciellt så drar det iväg. Galet det där! Men nog har vi att göra ikväll trots allt, och det är mys. Men nu blir det middag, grillat! Vi hörs senare eller imorgon. Hoppas att ni har haft en underbar midsommarhelg! Kraam på´re

Natti på er

2010-06-26 / 23:48:07
Nej, nu äre tack och godnatt för idag. Imorgon väntar en ny spännande dag, som kanske bjuder på ett ikea besök. Ska bara flirta lite mer med hjärtat! ;) Hoppas att ni har haft en trevlig kväll.

Food

2010-06-26 / 20:03:46

Nu sitter jag i den nya lägenheten, och jag är både trött och hungrig. Mat är dock på gång, så det känns bra. :) Jaha, hur har det gått då?! Bra, skulle jag väl vilja säga men det är mycket kvar. Eller ja, egentligen inte. Det är mest små saker kvar, som porslin och kläder osv. Möblerna som är kvar på det gamla stället ska säljas så dom räknar jag bort. Någon som kanske behöver en soffa, eller kanske ett köksbord, eller några fönsterlampor, eller ett vardagsrumsbord. Haha! ;) Hur som helst så blir det att sova här inatt, och imorgon ska jag försöka få med mig hjärtat till Ikea. Deras rea börjar ju då. Dock inte för det, men det är ju alltid en bonus. På tal om ingenting, så tycker jag det är så svårt att möblera när det är stora ytor så det inte ser tomt ut. Men man får testa sig fram helt enkelt, nu kom maten iaf så återkommer! Ha en bra kväll! :)


Hallen

2010-06-26 / 15:50:09

Nu är hallen nästan tom. Vardagsrummet nästa. ;)




Flytt och fix

2010-06-26 / 14:42:05

Vi valde och stanna hemma och börja flytta lite smått. Överkalix får vänta. :) Dock tar det ju sin lilla tid och flytta, då man har en liten prinsessa som också vill ha uppmärksamhet. Hehe! Men det får ta den tid det, vi har inte speciellt bråttom. Snart får vi dessutom "bärhjälp" och det uppskattas alltid.

Till anonym. Det måste ha hänt efter klockan åtta nångång. För när jag kika ut där kring halv tio, tio, så stod polisen där och sen stod det även några kvinnor och sopa bort jorden och satte i blommorna igen i blomlådorna i den mån det gick. (Verkligen snällt av dom tyckte jag!)


Är det du?

2010-06-26 / 10:33:50

Det första jag ser när jag kikar ut genom fönstret idag är en massa blommor och jord som ligger på gågatan. I princip alla blombänkar och blomlådor är förstörda, genom att "någon" har kastat ut alla blommor och all jord ifrån dom. Min fråga är lixsom, varför, hur orkar man och vad får man ut av det? Tycker det är tråkigt med männsikor som bara förstör. Det är verkligen dagens minus. Idag har vi lite svårt att välja vad vi ska göra, ifall vi ska till överkalix till våran stuga, eller om vi ska dona på i lägenheterna. Hmm. Ajja, vi får fundera på det ett tag till, men ni får ha en bra dag! :)