Lite hjärngympa

2013-08-22 / 11:22:00

Saga är på förskolan, Charlie sover likaså Hector och jag borde egentligen göra en massa andra saker än att dricka kaffe och lösa korsord, men det var så förbaskat härligt så det där andra får faktiskt vänta. Annars idag borde (läs, måste) jag städa då jag tänkt göra det i flera dagar men det har liksom alltid kommit någonting i vägen så jag har inte kommit mig för för att börja, för var ska jag börja? Och nu när vi ändå pratar städning, städar ditt barn sitt rum själv, eller gör du det eller hjälps ni åt? Dessutom tror jag även tant "Cassie" kommer och hälsar på idag och hon har vi inte träffat på sisådär mer än ett halvår så jag borde nog ta tag i städningen nu på en gång trots allt men nog tar det emot att lämna soffan och korsordstidningen. Vad gör ni idag? ❤

 


Kommentarer
Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

Skön egentid! :)
Lite senare idag kommer min mamma och halvpappa för att fira P som fyllde år igår. Sen ska jag baka igen ;D
Jag ska göra en tårta till mamma som ska ha kalas på söndag och det är lika bra att börja idag så man inte behöver stressa!

KRAM

Lisa

Jag tar igen mig från köandet igår. En snabb joggingrunda, ett långt bad med bokläsning, lite snabbt jobbsökande och sedan dator och soffhäng. Härlig dag!

2013-08-22 / 12:16:43
http://lamadjur.blogg.se
Carolina

Minna städar inte själv.. Det gör vi.. Vi har nog varit lite för snälla på den punkten och aldrig krävt att hon ska städa. Igår på förskolan sa de faktiskt att hon var himla duktig på att SMITA UNDAN när det var dags för städning.. Kanske måste ta tag i det där!

2013-08-22 / 12:26:34
http://carolinas.webblogg.se
Petra Olsson

Åh vad jag känner igen mig,skönt det finns fler.Det finns faktiskt fler dagar att städa på ha ha o dessutom kanske det är roligare just då.
Egentligen skulle jag fixat i vårat hemmakontor idag med papper o pärmar o annat trist,samt städningen då gaaah men den tar emot,vissa dagar bara är så helst enkelt.Man njuter av lugnet.Min äldsta tjej städar såklart sitt rum själv men hon är ju snart 13år:)men jag är nog dålig med små tjejerna visst hjälper de till men oftast gör jag allt vilket man kan tycka är fel.kram o ha en fin dag

2013-08-22 / 12:51:31
http://mammansprinsessor.blogg.se/
Linnéasgoodiebag

Helt rätt, ibland måste man lägga alla måsten åt sidan och göra det man tycker är mysigt. Så många såna lugna stunder får man ju inte när man har barn:) kram Linnéa

2013-08-22 / 17:47:10
http://www.linneasgoodiebag.se
erika

Sorry för super sent svar, men du har rätt, blogger går ju inte direkt nånstans. Är allt bra med er?

2013-08-22 / 21:02:01
http://www.minimini.blogg.se
Elin - Livat på torpet

Edvin brukar få städa själv oftast. Medan sitter tore som en liten prins på en stol och vägrar. Men så är det med 3-åringar. Och istället brukar ju Edvin få en liten slant (fungerar ju så länge det räcker med en 5 krona ;))
Kram

2013-08-22 / 21:07:46
http://www.elinteg.se
Veronica

Åh vad skönt! Läser du korsord ofta? Jag gör det i perioder men nu är det väldigt länge sen!
Jag kom att tänka på dig idag:) När du går på loppis, går du då på samma ställe hela tiden eller det varierar hela tiden? Jag tycker mig inte hitta dom där fynden som alla andra.. Så jag känner att jag måste byta taktik:)
Tips mottages gärna:)

2013-08-22 / 21:10:18
http://4livliga.blogspot.se
sofie

äsch man måste ju faktiskt lite få njuta med på sin egentid! Man kan ju inte alltid hänga tvätt, moppa golven eller plocka disk!
Vi försöker städa tillsammans, på förskolan städar ju alla barn och de har stenkoll på att de ska plocka undan efter sig så varför inte även här hemma! visst vi är ju inte stenhårda, när hon dragit fram tre pussel brukar vi tillsammans städa undan ett innan hon får dra fram det fjärde typ!
haha ingen fara, jag har själv varit hopplös på att sitta vid datorn och läsa andras bloggar! kram!

2013-08-22 / 21:38:49
http://blomstertappan.blogg.se
Fröken M

Ett utmärkt tidsfördriv !
Min egentid spenderar jag i köket ( bakar ) eller i löpspåret - båda aktiviteterna brukar få mig på bra humör !!
KRAM och happy friday !

2013-08-23 / 06:40:25
http://frokenmela.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow on Bloglovin
Trackback