strange..

2009-09-29 / 12:39:16
Idag har jag och Hector varit ute hela dagen, men de blåste rätt mycket så de var inte allt för skönt. Nu blir de att äta lunch (lasagne) sen blir de att åka till pålänge. Pappa fyller år idag och Mona har fyllt år, så då måste vi ju givetvis åka dit och gratta dom. :) Och luleå vann igår, ruggigt bra! Btw, inatt fick jag ett jätte konstigt telefonsamtal?

Sist men inte minst: 


Barnets sinnen mognar och utvecklas för varje dag. Det känner med sina händer över ansiktet och kroppen. Smaklökarna på tungan utvecklas. Ögonlocken är fortfarande slutna. Du kanske upplever att barnet är mest aktivt när du själv vilar. Det är vanligt att barnet vaggas till sömns när du rör dig. När barnet är fött kanske ni upplever att barnet har kvar sin egen dygnsrytm. Det kan ta ett par månader för den nyfödda att anpassa sig och ställa om sig till er sovrytm. Barnet har nu lite hår och nackvirveln syns tydligt. Dess hjärta slår ungefär dubbelt så fort som ditt. De små öronen är mjuka men färdigformade och det hör allt mer av sin omgivning. Många menar att barnet har en fömåga att minnas röster och speciella musikstycken om man spelar de ofta under graviditeten. Huden är fortfarande tunn och rödaktig på grund av de ytligt liggande blodkärlen och att det inte lagt på sig något underhudsfett än.


Tihie, kan man göra annat än le. Livet leker. ;)


Kommentarer
Emma

Ja, det blir att bra. :D Hoppas det inte tar alltför lång tid att få den bara. Dom gångerna jag beställt där ifrån har det tagit gör lång tid. :(

Förstått att du är med bäbis. :D Va kul! Vet ni va det blir för nån liten då? Hihi.

2009-09-29 / 20:29:26
http://eembla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow on Bloglovin
Trackback