Onsdag

2013-04-24 / 10:33:00

För våran del börjar dagen med ett besök på biblioteket då vi har några böcker att lämna igen och vi tänkte även passa på att låna nya så boktips tar jag gärna emot. Annars blir det nog en rätt lugn dag, ev. skulle "fina Ida" komma på en kaffekopp och jag tänkte även lägga ut lite (barn)kläder på tradera. Det kan dock hända att jag lägger ut några plagg här först för att kolla om nån av er läsare är intresserad av att köpa något av plaggen.

 

 

(Bilden är sen vårat förra besök på biblioteket)


Kommentarer
Emelie Babunovic

"Vem" böckerna brukar vara populära, men här hemma läser vi allt möjligt! Mamma Mu är poppis av 3 åringen :-)

Mysigt med fika besök.
Ha en fin onsdag!

2013-04-24 / 11:05:39
http://undermyumbrella.se/
Carolina - mamma till två

Mysigt med besök på biblioteket.. Har faktiskt aldrig varit där med mina kids! När jag går på föräldraledighet igen får vi ta en tur dit.. :-)

2013-04-24 / 12:23:18
http://carolinas.webblogg.se
Fröken M

viggos nya favorit är böckerna om "bolibompa draken" :)
Kram

2013-04-24 / 21:27:40
http://frokenmela.se
sofie

Jag har tänkt hur länge som helst att vi ska till biblioteket men så kommer alltid annat ivägen, men någon dag snart ska vi ta oss dit!

2013-04-24 / 22:09:41
http://blomstertappan.blogg.se
Synskadad fyrabarnsmamma

Där sa du något! Då tänkte jag på mig själv ;) Att jag skulle låna lite talböcker på biblioteket.... Vi har rätt så många böcker kvar sedan killarna var små så de brukar läsa för Wilma :) Det finns barnböcker i punktskrift och jag har en sådan, men är tyvärr inte så snabbläst av mig hihi. Hoppas att ni hittade några böcker som fick göra er sällskap hem :)
Haha det där känner man igen att sömna i soffan.... och jag håller med om att det inte är lika skönt at flytta sig från soffan haha
Svar: Tack snälla du för din fina kommentar och du har också en intressant blogg så jag kommer igen :) många kramar Carina Ps. Heter din dotter Saga? Det är ju så fint namn :)

2013-04-25 / 08:30:19
http://carinasnilssons.blogg.se
Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Vad mysigt. Barnen tjatar att vi ska gå dit, men jag har varit så lat så det har inte blivit av, men jag får ta en tur dit snart. Har inga bra tips tyvärr, ser lite böcker då och då som jag blir nyfiken på och så har vi själva ett helt bibliotek hemma, men de böckerna är från 80 och 90talet. Men jag gillar dem och barnen med.

2013-04-25 / 18:35:37
http://lottizdays.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow on Bloglovin
Trackback