Cirkus

2013-06-20 / 07:24:00

Pappan i familjen kom hem med cirkusbiljetter igår och gissa om det var en tjej här hemma som blev glad. "Elefantspaningen" kunde med andra ord fortsätta och hon var så förväntansfull då vi gick dit. Charlie och pappa hade grabbkväll medan jag, Saga och "momme" hade tjejkväll och gick på cirkusen. Djuren var utan tvekan det bästa om ni frågar Saga (och det sämsta var clownen) och hon var så nöjd då vi gick hem därifrån. ♥ Idag blir det att försöka städa lite här hemma då jag faktiskt fyller år idag och det väntas besök hela dagen, och eftersom Charlie fortfarande sover så kanske jag redan nu borde börja med att diska bort diskberget, men i vanlig ordning så fastnar jag här vid datorn.

 

 

Instagram - elinavolanen


Kommentarer
Beatrice, en nybliven tvåbarnsmamma

Det där diskberget kan vänta, tyvärr går den ingenstans :D

Säg bara till så kommer jag och bakar lite ;D

Amanda

Grattis!! Hoppas att du får en fantastisk dag! Kram

2013-06-20 / 11:23:14
http://aochmflyttarin.blogg.se
Lisa

Så kul med cirkus! Vilken rolig överraskning. :) På tal om elefanter, när jag var fyra skulle jag och mamma rida på en... men den traskade iväg innan hon hann på. Och föraren märkte det inte! Jag kan bara föreställa sig mammas panik när hon såg mig sitta där uppe alldeles ensam.

2013-06-20 / 11:27:23
http://lamadjur.blogg.se
Bitskemma

Grattis!!!!är det 25 månntro ;))

Jag vill ha tre barn och sambon två så vi få väl se vem som vinner;)

2013-06-20 / 20:50:44
http://bitskemma.vimedbarn.se
Sofie

Stort grattis igen på födelsedagen! Hoppas du fick en riktigt bra födelsedag och äsch, diska på din dag nej det tycker jag du får plundra för dagar som denna! Kram vännen

2013-06-20 / 22:01:13
http://blomstertappan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Follow on Bloglovin
Trackback